Vi tilbyder teknisk overlegne produkter af høj kvalitet, fremragende rådgivning, service og teknisk know-how. Som en slutbruger drager du fordel af vores kompromisløse fokus på design, sikkerhed og bekvemmelighed.

Sikkerhed .
Holdbarhed .
Alsidighed .
Funktionalitet .
Tradition .
Kvalitet .
Sikkerhed .
Holdbarhed .
Alsidighed .
Funktionalitet .
Tradition .
Kvalitet .
Sikkerhed .
Holdbarhed .
Alsidighed .
Funktionalitet .
Tradition .
Kvalitet .
Sikkerhed .
Holdbarhed .

Crawford tilhører en stor svensk gruppe og har fungeret som Entrematic i denne organisation siden 2012. Crawford tilbyder et bredt udvalg af systemer som ledporte, porte med enkelt portblad og rulleporte, der passer til stort set alle typer formål. Vores kunder har været afhængige af os, en af Europas største fabrikanter af garageporte, i mange årtier. Derfor fortsætter vi med at markedsføre vores produkter under Crawfords brand.

Entrematic er et nyt og innovativt firma, der servicerer hele spektret af automatiske adgangssystemer. Udover Crawford forener det brandene Dynaco, EM og Ditec - en kombination af specialproduktbrands, der står for høj kvalitet, hurtig levering og exceptionel kundeservice. Crawford tager sin plads som et kendt mærke for adgangsprodukter med banebrydende teknologi til private og industrielle anvendelser.

Under Entrematic-paraplyen ønsker vi at inspirere vores kunder med en bred produktportefølje af porte og automatiserings­­løsninger samt omfattende support fra vores specialiserede distributører. Vi tilbyder teknisk overlegne produkter af høj kvalitet, fremragende rådgivning, service og teknisk know-how. Som en slutbruger drager du fordel af vores kompromisløse fokus på design, sikkerhed og bekvemmelighed.

Crawford Garageporte
Voerbjervej 40A
DK 9400 Nørresundby
Tlf.: +45 70 20 02 08
Fax: +45 98 16 02 07

© ASSA ABLOY