Industriport­­­løsninger fra Normstahl

Vores mange års erfaring som fabrikant af industriporte gør os til den ideelle partner til dine logistik­­løsninger. Udover funktionaliteten tager vi også dine krav til driftsprocedurer, proceskæder og kvalitet i betragtning, når vi producerer din næste industriledport. Vores specialistforhandlere industriporte kan tilpasses, så de passer perfekt til enhver situation - hvad enten de skal passe ind i en gammel eller en ny bygning. Vores står klar til at assistere dig med al deres knowhow inden for rådgivning, planlægning, servicering og vedligeholdelse.

Industriporte fra Normstahl er den overlegne løsning til brug i industrien og handelssektoren. Da porten åbner opad, forbliver pladsen foran og bagved indgangen uberørt, hvilket gør det muligt at udnytte alle tilgængelige kvadratcentimeter fuldt ud. Udover vores halporte tilbyder vi også matchende læssebroer, der pålideligt dækker gabet mellem bygningen og køretøjets læsseområde og forhindrer unødigt lange ventetider ved ramperne. Dørtætninger fuldender bygningen og sikrer, at en enkel portåbning omdannes til den perfekte brugerflade.

  Ikon med en industriport

Vores industriledporte til din virksomhed

Vores industriporte kan tilpasses til enhver situation - uanset om de skal integreres i en gammel eller ny bygning. På grund af de specialiserede forhold i et professionelt miljø tilbyder vi forskellige typer industriporte for bedst at imødekomme virksomhedens behov. Selvfølgelig kan hver industriledport udstyres med forskelligt ekstraudstyr og tilpasses i udseende. En industriport fra Normstahl kan således integreres problemfrit i din virksomhed.

­­løsninger til specialiserede krav

Uanset hvilket formål din bygning er beregnet til at tjene, vil vores lagerporte fuldende det udefra - pålideligt og effektivt. De er yderst funktionelle og ekstraordinært robuste, samtidig med at de er attraktive. ledhejseporte fra Normstahl til brug i industribygninger åbner opad. Det betyder, at hele døråbningen holdes fri til gennemkørsler, og hele pladsen foran og bag åbningen kan bruges uden at hindre portens funktion. Dette gør det logistisk muligt at ibrugtage alle tilgængelige kvadratcentimeter. Dette funktionsprincip garanterer ikke kun jævn drift, det reducerer også risikoen for skader på køretøjer og udstyr. Vores specialiserede Normstahl-forhandlere i nærheden af dig hjælper dig gerne med planlægningen af din næste industrielle ledhejseport.

Solide, holdbare, økonomiske

Vores industriportes lange levetid giver din virksomhed en anden fordel: Produktion og logistik vil kun blive afbrudt af vedligeholdelses- eller udskiftningsaktiviteter i ekstremt sjældne tilfælde i de kommende år. Du kan stole på pålideligheden af en industriledport fra Normstahl by Entrematic. Uanset arbejdsbyrden - den vil aldrig skuffe dig.

Crawford Garageporte
Voerbjervej 40A
DK 9400 Nørresundby
Tlf.: +45 70 20 02 08
Fax: +45 98 16 02 07

© ASSA ABLOY