Ledporten Superior

Den rigtige løsning til perfektionister. Sikkerheds- og stabilitetsegenskaber i topklasse suppleres af et imponerende udvalg af tilbehør til tilpasning af din garageledport.

Sikkerhed

Crawford

Fordi din sikkerhed er vores primære anliggende

Ikon med et skjold

Det, der er i din garage, er ofte mere værdifuldt, end du tror. Derfor tilbyder vi valgfri beskyttelse mod indbrud med Crawford Superior: SKG-certificeret indbrudsbeskyttelse, der overholder den Hollandske standard NEN 5096.

Vi tilbyder også maksimal beskyttelse mod personskader. Alle bevægelige dele i Crawford Superior-sortimentet som ruller, skinner og spændingsfjedre er helt inddækkede, så der er ingen fare for utilsigtet at komme i berøringen med nogen af dem. Desuden er panelerne i alle vores ledporte ergonomisk designet, så selvom du stikker hånden ind i panelets bøjningsområde, mens porten er i bevægelse, bliver fingrene blot skubbet ud. Og disse ledporte har mere at byde på: På grund af deres 42 mm tykke isolerede paneler sikrer de høj klimastabilitet og optimal varmeisolering.

Især tilbyder Crawford Superior pålidelig vejrbeskyttelse via brug af elastiske tætninger, som holder garagen helt vandtæt. Et udluftningstværsnit i gulvtætningen sørger for tilførsel af frisk luft, hvis det er nødvendigt.

Selvom din garageport er beskadiget, er du med vores 10 års fabriksgaranti på absolut alle portkomponenter på den sikre side.

Som du kan se, beskytter vores porte dig mod tab af nogle vigtige ting: Sundhed, energi og penge.

Crawford Garageporte
Voerbjervej 40A
DK 9400 Nørresundby
Tlf.: +45 70 20 02 08
Fax: +45 98 16 02 07

© ASSA ABLOY