Space saver i luksus look

Leder du efter en garageport, der giver dig meget plads, men som ikke har brug for meget plads selv? Så er en ledhejseport præcis det, du har brug for. I stedet for at svinge ud som en port med fast blad åbner en ledhejseport lodret opad. Mekanismen minder om en rulleport. Men for dette system består portbladet af flere paneler ("led") forbundet med hængsler, som er placeret vandret oven på hinanden, og som foldes op i serie langs garagens loft, når den åbnes.

Præcis den rigtige løsning til garager tæt på vejen

Den pladsbesparende ledhejseport lader dig også parkere direkte foran garagen. Det skaber rummelige gennemkørsels-dimensioner og er ideel til smalle rum og garager, der er bygget tæt på stier og veje. Og så giver panelkonstruktionen et overordnet æstetisk indtryk, der er svært ikke at kigge på.

Vores ledhejseporte tilbyder en bred vifte af muligheder

Ikon med flere forbundne gear

Frem for alt garanterer de 42 mm tykke paneler med en kerne af isolerende skum samt termisk adskillelse en naturligt varmeisolering, som man kun finder i en ledhejseport. Værelser placeret over eller ved siden af garagen vil så ikke længere have iskolde vægge eller gulve. Folk taler om, at termisk renoverede garager med den rigtige ledhejseport pludselig er egnede til opbevaring af vin eller haveplanter... Men uanset hvad du opbevarer i din garage, bliver energieffektivitet stadig mere og mere vigtigt. Med en ledhejseport fra Crawford er isolering ingen sag.

Ikon med pile, der peger i forskellige retninger

Udvalget af ledhejseporte fra Crawford er praktisk talt ubegrænset. Du kan vælge din personlige favorit ud fra mange karakteristika. Der er 3 overflademuligheder, 5 garageportmodeller, fra et klassisk sofistikeret look til et slankt minimalistisk look, og du kan endda vælge farveskemaet! Dette skyldes, at man, foruden mange standardfarver med færdige overflader, altid har mulighed for at vælge sin foretrukne RAL-farve.

Ikon med pile, der peger i forskellige retninger

Mere end 40 standardstørrelser dækker næsten alle krav, men ­­løsninger, der er skræddersyet til millimeteren, udgør heller ikke noget problem med ledhejseporte fra Crawford - de er en del af vores daglige produktion. Vi kan derfor også levere ledhejseporte til garager i usædvanlige formater og i BREDE versioner. Med Crawford er du garanteret at finde den rigtige garageport til dit hjem!

Quality

På trods af de mange små bevægelige dele, tilbyder vi, selv for ledhejseporte til garager, 10 års fuld garanti - herunder på sliddele og portoverfladen! Find flere oplysninger i vores garantierklæring.

Crawford Garageporte
Voerbjervej 40A
DK 9400 Nørresundby
Tlf.: +45 70 20 02 08
Fax: +45 98 16 02 07

© ASSA ABLOY