Ledporte til garager giver forskellige fordele ...


Ledhejseporte har en stor fordel i forhold til vippende garageporte og porte med et fast blad: Den behøver ikke plads udad for at åbne. Paneler bevæger sig op og på tværs af loftet i din garage og give fantastiske pladsbesparende fordele, hvor både den interne og eksterne plads er begrænset.

Vi er overbeviste om kvaliteten af vores ledhejseporte og giver derfor 10 års fuld garanti - sliddele og portoverflade inklusive! Se vores garantierklæring for mere information

Ikon med en ledhejseport

Ledhejseporte

Særligt populær: Ledhejseporte åbner lodret opad og sparer derved rigtig meget plads. Dette giver dig også fri leg foran garagen. Den valgfri indbrudsbeskyttelse har gjort denne type moderne garageport permanent upopulær blandt tyve. Udvalget af garageportmodeller er imidlertid også imponerende.

Ikon med en sidefoldeport

Sidefoldeporte

Det praktiske alternativ: Disse porte skaber plads over foroven og giver øjeblikkelig adgang til garagen, når de bare åbnes delvist. På samme måde som med ledhejseporten er panelerne ekstraordinært energieffektive, og du kan nyde praktisk talt ubegrænset kreativitet i designfasen.

Crawford Garageporte
Voerbjervej 40A
DK 9400 Nørresundby
Tlf.: +45 70 20 02 08
Fax: +45 98 16 02 07

© ASSA ABLOY