For bedst at hjælpe dig med at forstå, hvad din garage skal bruges til, har vi samlet en liste over ideer, ­­løsninger og best practices. Vi håber, du kan finde råd, du kan drage fordel af i de følgende artikler.

Idéer og ­­løsninger til gavn for din garage.

I dag bruges garager ikke kun til at beskytte din bil, cykel eller dine planter mod tyveri eller barske vejrforhold. Faktisk har ændrede levevaner gjort garagen til et rum, der kan bruges som et hvert andet rum i huset.

Nogle af verdens største virksomheder har haft deres opstart i en garage. Garager bruges også ofte til at opbevare vin, male både, lave musik, reparere biler og motorcykler eller øve yoga i ... garagen! Resultatet ændrer forventninger og muligheder: Lidt efter lidt går garagen fra været en betonkasse til et klimatiseret rum, der er individuelt indrettet og tilpasset teknisk, funktionelt og æstetisk afhængigt af den tilsigtede funktion.

Selvfølgelig har emnerne IoT (the internet of things) og Smart Home også nået garagen. Smart Home-­­løsninger er allerede ved at blive skabt for at gøre din garage og udstyret omkring den til en problemfri del af din daglige rutine. Garageporte er ingen undtagelse fra denne tendens.