Garageporte

Crawford

Smartere port­­løsninger


I disse dage er en garageport til din garage eller produktionssted mere end bare indgangen til en overdækket parkeringsplads. Moderne garageporte kan rulles, svinges, trækkes eller foldes afhængigt af dine præferencer. De er lavet af forskellige holdbare materialer og er tilgængelige med eller uden eldrevet port automatik. Udover design og komfort spiller sikkerhedsaspektet også en vigtig rolle ved valg af garageport. Hvilken type, der er bedst for dig afhænger også af hvor meget plads, der er behov for inden for og foran garagen. Hos Crawford ønsker vi at gøre dit valg af den rigtige ledhejseport så nemt som muligt. Vores netværk af Crawford-forhandlerpartnere i nærheden af dig vil med hjælpe, hvis du har spørgsmål.

Sidegående porte .
Magic .
Smart .
Superior .
Sidegående porte .
Magic .
Smart .
Superior .
Sidegående porte .
Magic .
Smart .
Superior .
Sidegående porte .
Magic .
Smart .
Superior .
Sidegående porte .
Magic .
Smart .
Superior .

Ledhejseporten Smart sætter nye standarder i branchen, hvad angår alsidigt design, komfort og energieffektivitet.

En garageport fra Crawford giver fire gange så mange fordele:

Vi fokuserer vores bestræbelser på at levere førsteklasses garageporte med fokus på fire hovedaspekter:
Alsidighed, funktionalitet, sikkerhed og holdbarhed. Sådan sigter vi efter at give dig et stort udvalg af visuelle tilpasningsmuligheder og leverer teknologi, der gør driften af vores garageporte ubesværet og praktisk. En garageport er ofte også indgangssted til dit hus, hvorfor vi sørger for, at vores garageporte er robuste og sikre. Vi er overbeviste om, at vores garageporte kan modstå tidens tand, og derfor giver vi lange garantier på vores produkter.
Se vores garantierklæring for mere information.

HOLDBARHED

Vores ledhejseporte har 42 mm termisk adskilte paneler for optimal energieffektivitet. Porten glider næsten helt lydløst og er ekstremt stabil takket være kuglelejemonterede ruller og tandem løbegear. En gulvtætning med integreret ventilation sikrer et altid behageligt klima i garagen. Optimale tætninger og valgfri gulvskinne eller renoveringsskinne på gulvet gør sidefoldeporte ekstra bekvemme at bruge Porte.

+

FUNKTIONALITET

Vores ledhejseporte har 42 mm termisk adskilte paneler for optimal energieffektivitet. Porten glider næsten helt lydløst og er ekstremt stabil takket være kuglelejemonterede ruller og tandem løbegear. En gulvtætning med integreret ventilation sikrer et altid behageligt klima i garagen. Optimale tætninger og valgfri gulvskinne eller renoveringsskinne på gulvet gør sidegående porte ekstra bekvemme at bruge Porte.

+

ALSIDIGHED

Et stort udvalg af farver, op til 3 overflader og 5 forskellige modeller fra klassisk til moderne giver utallige tilpasningsmuligheder. Mange tilvalgsmuligheder som vinduer og håndtag gør det muligt med en ideel grad af personlig tilpasning.

+

SIKKERHED

Det særligt solide design beskytter mod indbrud - yderligere gennemprøvet indbrudssikring (i henhold til NEN 5096) er muligt efter ønske. Inddækkede skinner, ruller og trækfjederhuse giver ekstra beskyttelse. Yderligere sikkerhedsfordele, såsom beskyttelse mod klemte fingre, beskyttelse mod beskyttelse mod løft, fjedersikring og detektion af forhindringer.